La moció es va presentar el passat mes de març, però va ser ajornada
per part de l'Ajuntament a causa de la COVID.
Llegir a Llobregat Digital
Descarregar en pdf
La moció instava al govern municipal i als grups polítics de l'oposició de Sant Feliu a aprovar la realització obligatòria d'una intervenció arqueològica preventiva a l'enderroc del pont de la riera de la Salut i de l'edifici històric de l'estació del tren i, a assignar un arqueòleg per al seguiment de les obres per evitar la destrucció de qualsevol resta arqueològica important que pogués haver-hi.
Al mateix temps demana una catalogació dels elements d'interès patrimonial, arqueològic i de patrimoni ferroviari industrial. En una carta als portaveus dels grups del consistori, el portaveu de Salvem l'Estació, Jaume Solé, ha manifestat que "la voluntat de la Plataforma és la de donar suport a la ciutat i per tant als seus representats amb l'objectiu de salvaguardar el patrimoni industrial del ferrocarril."
En aquest sentit, "el primer pas és el de conservar i documentar el patrimoni de l'estació i els pont de la riera de la Salut". La Plataforma compta amb el suport d'una important representació del món associatiu santfeliuenc i també amb l'adhesió d'entitats tant de la comarca com fora d'ella.
A més del suport i l'adhesió de molts i moltes ciutadans de la Sant Feliu, podeu consultar el web de la plataforma on trobareu tant les adhesions i els suports com els documents d'adhesió recollits arreu del país.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada